Διαχείριση Ψηφιακών Αρχείων και Μεταδεδομένων

Με πάνω από 100 εγκαταστάσεις συστημάτων διαχείρισης ψηφιακών αρχείων και περιεχομένου, μπορούμε να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα λύσεων σε διαφορετικές τεχνολογίες. Η ομάδα μας, έχει αναλάβει έργα τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, αποκτώντας τεράστια εξειδίκευση και τεχνογνωσία.

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε την καταλληλότερη λύση ανάλογη των απαιτήσεων και των αναγκών του έργου σας.


Web Εφαρμογές

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ένα ευρύ φάσμα web εφαρμογών όπως εφαρμογές για μετάπτωση δεδομένων προερχόμενα από άλλες πηγές, εργαλεία αναφορών, APIs και μηχανισμούς αναζήτησης.

Λαμβάνοντας υπόψη την προσβασιμότητα και την απόκριση της εφαρμογής σε διαφορετικές συσκευές και οθόνες, υλοποιούμε υψηλής ποιότητας ψηφιακά προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. Η ομάδα σχεδίασης επικεντρώνεται όχι μόνο στο αισθητικό κομμάτι αλλά και στην συνολική εμπειρία του χρήστη κάνοντας την εφαρμογή εύκολη στη χρήση ακόμα και για κάποιον που δεν έχει κάποια ιδιαίτερη τεχνική γνώση.

Κατά το development δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην απόδοση της εφαρμογής και στην επεκτασιμότητα, εκτελώντας μία σειρά από test που θα διαβεβαιώσουν ότι η εφαρμογή είναι έτοιμη για λειτουργία.

Θέλετε να υλοποιήσετε τη δική σας web εφαρμογη; Επικοινωνήστε μαζί μας

Scroll to Top